Lezers over Alles stroomt: Beste boek dat ik ooit las * Getuigt van een enorm rijke geest * Verdient absoluut een plek in de boeken-toptien * Leest als een trein * Een boek waar je helemaal in kunt verdwijnen * Lees meer reacties

Gratis boek voor jouw leesclub!

Zit jij in een leesclub en wil je een gratis exemplaar van Alles stroomt? Ik geef drie gesigneerde exemplaren weg!

Nederland telt heel veel boekenclubs. Lees en bespreek jij ook regelmatig met een groepje een roman? Dan heb ik goed nieuws voor je.

De eerste drie leesclubs die zich melden krijgen van mij één gratis gesigneerd hardcover exemplaar van mijn gloednieuwe roman Alles stroomt toegestuurd!

Wat moet je doen?

Vul op de contactpagina je eigen naam in en de naam van je leesclub, je e-mailadres en het postadres waar het boek naartoe mag. Dat is alles! Ik gebruik je gegevens alléén om je de uitslag van de actie te vertellen.

Wat zijn de regels?

  • Zo gauw als tien leesclubs zich hebben aangemeld, stopt de inzending. Als er na een week, dus op 14 maart, nog geen tien aanmeldingen zijn, stopt de inzending en loot ik onder de inzendingen die er wel zijn.
  • Leesclubs moeten gevestigd zijn in Nederland of België.
  • Ik verstuur maximaal één boek per boekenclub. Het heeft dus geen zin je met zijn allen aan te melden.
  • De loting zal onafhankelijk plaatsvinden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Ik gebruik je gegevens uitsluitend om je per e-mail te vertellen of je gewonnen hebt en zo ja, om je het boek toe te sturen.

Heb je met je club Alles stroomt gelezen? Dan ben ik natuurlijk ontzettend benieuwd wat je ervan vond! Ook dat kun je met mij delen via het contactformulier.

Tags: